Υλικά
- 2 φέτες καρπούζι κομμένες σε μέγεθος μπουκιάς, χωρίς κουκούτσια
 - 150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς
 - ένα κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
 - μια χούφτα φύλλα τρυφερού μαϊντανού
 - 10 φύλλα φρέσκου δυόσμου
 - 1 μοσχολέμονο (lime)
 - μερικές μαύρες ελιές
 - λίγο ελαιόλαδο
 - λίγο αλάτι
 
Εκτέλεση
- Πριν κόψετε το καρπούζι, ξεκινάτε να μαρινάρετε το κρεμμύδι στο χυμό του lime.
 - Βάζετε τις λεπτές φετούλες σε ένα μπολ και τις περιχύνετε με το χυμό. Τις ανακατεύετε και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
 - Σε μεγάλο μπολ, ενώνετε τα κομμάτια του καρπουζιού, τη φέτα, το κρεμμύδι και περιχύνετε με το χυμό του μοσχολέμονου που θα έχει πάρει ροζ χρώμα.
 - Προσθέτετε τον μαϊντανό – όχι ψιλοκομμένο, ολόκληρα τα φύλλα του. Προσθέτετε τα φύλλα του δυόσμου κομμένα με τα χέρια.
 - Προσθέτετε μια πρέζα αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε σε σαλατιέρα.