Καταργείται η υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος από τους αγρότες

Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
15:13
21/11/2018
Καταργείται η υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος από τους αγρότες
3
loading

Καταργείται από το φορολογικό έτος 2018 και στο εξής η υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος από τους αγρότες - μέλη αγροτικών συνεταιρισμών, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τους φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με τη μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ή Συνεταιρισμού Εργαζομένων καθώς και τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως νομικής μορφής, που βρίσκονται σε εκκαθάριση, πτώχευση ή αδράνεια.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή με την οποία υλοποιείται η σχετική εξαγγελία που έχει κάνει ο Πρωθυπουργός.

Στόχος, όπως αναφέρεται στην τροπολογία είναι: «η παροχή φορολογικών κινήτρων για ένταξη σε συνεταιριστικές μορφές δραστηριότητας αλλά και για σύσταση αντίστοιχων νομικών οντοτήτων και αφετέρου ή απαλλαγή από φορολογικά βάρη των φυσικών και νομικών προσώπων ή οντοτήτων που δεν ασκούν πλέον εν τοις πράγμασι επιχειρηματική δραστηριότητα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΑΥΤΉ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ

  ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΠΡΆΞΗ ΓΙΑΤΊ??? ΌΧΙ ΓΙΑΤΊ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΛΈΒΟΥΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΛΈΒΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΊΧΑΝ ΜΆΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΈΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΡΆΞΗ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!! ΜΠΡΆΒΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΆ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ!!!!

  1. avatar περίμενε λίγο και θα μάθεις σιγά -σιγά

   σε κάθε πράξη αυτής της κυβέρνησης τι κρύβεται απο πίσω.Και στο τέλος ,αφού θα έχει φύγει, θα μάθεις και για τις ζημιές και για τα νέα κλεμμένα.Ήδη αρχίσανε να ψιθυρίζονται μερικά απο τους ίδιους.

 2. avatar Εμ βέβαια,

  Πλησιάζουν εκλογές...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει