Ένας ολόκληρος αιώνας πέρασε απ’ τη στιγμή που η πρώτη κονσέρβα «Κύκνος» έκανε την εμφάνισή της στα ελληνικά νοικοκυριά. Το θάνατο ενός εκ των κληρονόμων της ιστορικής κονσερβοποιίας και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Αθανασίου Μανουσάκη Λιαλιάτση, γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ Α.Ε.-ΚΥΚΝΟΣ, μετά την αναγγελία του θανάτου του Αθανάσιου Μανουσάκη-Λιαλιάτση, μετόχου, μέλους ΔΣ και επί σειρά ετών Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος, αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίασή του την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 όπως:

  • Όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρίας παραμείνουν κλειστές την ημέρα της κηδείας του εκλιπόντος.
  • Γίνει κατάθεση στεφάνου.
  • Εις μνήμην του εκλιπόντος, προβεί στην δωρεά του ποσού των 5.000€ στον σύλλογο «Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και ποσού των 5.000 ευρώ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».
  • Δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα».

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθεί ποσό στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων N. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» www.sykafiar.gr, ALPHA BANK IBAN: GR0201408830883002101021162, μεταδίδουν οι argolikeseidhseis.gr.