Η Ναταλία Χαντζή μπήκε στη λίστα του Forbes ως η νεότερη γενική διευθύντρια ξενοδοχείου. «Ξεκίνησα να είμαι general manager σε ηλικία 21 ετών. Οπότε σήμερα έχω ένα ξενοδοχείο, το οποίο τηρεί τα standards πολύ υψηλά όσον αφορά στη διαμονή» δήλωσε η Ναταλία Χαντζή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αναφερόμενη στα συστατικά της επιτυχίας της, η 27χρονη επιχειρηματίας σημείωσε: «Σίγουρα είναι η πολλή δουλειά ώστε η συνέχεια να ξέρουμε τι είναι αυτό που ζητάει ο πελάτης και συνέχεια να προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του αλλά και να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Το προϊόν είναι διαφορετικό γιατί αποτελείται όχι μόνο από τα κλασικά δωμάτια και τις σουίτες, αλλά βίλες και κατοικίες και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να κάνουμε πολύ δυνατές καμπάνιες. Πριν από κάποια χρόνια συμπεριλαμβανόμασταν στα πακέτα δώρων που δίνονται στα βραβεία Όσκαρ», εξήγησε η ίδια.

Όπως είπε ακόμη, «εκτός από τον καινοτόμο αυτόν τρόπο μάρκετινγκ, καθώς ήμασταν η πρώτη εταιρεία που το κάναμε αυτό με το εξωτερικό και γενικά μας έδωσε μεγάη δημοσιότητα σε διεθνή μέσα ήταν και η εμπειρία του να ζει κάποιος στο Avaton Luxury Hotel & Villas. Αυτό σημαίνει υψηλή ιδιωτικότητα, ό,τι ζητήσει ο πελάτης από θέμα σέρβις και πολυτελείς δραστηριότητες».

«Είναι καινοτόμες οι εμπειρίες που προσφέρουμε. Έχουμε δημιουργήσει τέτοια προϊόντα και τέτοια πακέτα, τα οποία δεν θα βρει κάποιος εύκολα σε άλλα ξενοδοχεία και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», κατέληξε.