Τράπεζα Πειραιώς: Επέκταση της απορρόφησης κόστους ανάληψης από ΑΤΜ άλλης τράπεζας

Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια της δέσμευσης να επανεξετάσει την τιμολογιακή της πολιτική


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21:26
06/11/2019
Τράπεζα Πειραιώς: Επέκταση της απορρόφησης κόστους ανάληψης από ΑΤΜ άλλης τράπεζας
1
loading

Σε συνέχεια της δέσμευσης της να επανεξετάσει την τιμολογιακή της πολιτική, η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε να επεκτείνει την απορρόφηση του κόστους ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών για όλους τους πελάτες της που συναλλάσσονται σε απομακρυσμένες περιοχές της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής χώρας και δεν καλύπτονται από το δικό της δίκτυο, πανελλαδικά.

Έτσι, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν θα έχουν οποιαδήποτε επιβάρυνση κατά την ανάληψη μετρητών μέσω Αυτόματων Ταμειολογιστικών Μηχανών (ΑΤΜ) τρίτων Τραπεζών σε απομονωμένες περιοχές όπου η Τράπεζα δεν έχει παρουσία. Το κόστος ανάληψης στις περιπτώσεις αυτές θα απορροφάται εξολοκλήρου από την Τράπεζα Πειραιώς.

Με την τιμολογιακή αυτή αλλαγή, η Τράπεζα Πειραιώς αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά ότι λειτουργεί με βασικό γνώμονα το σεβασμό προς τους πελάτες της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι οι αναλήψεις μετρητών παρέχονται ανέξοδα για τους πελάτες της Τράπεζας από το εκτενές πανελλαδικό δίκτυό της που απαριθμεί συνολικά 1.910 ΑΤΜ, με πολύ μεγάλη γεωγραφική διασπορά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar fire40

    Σε καμμία άλλη χώρα δεν θα ανακοινώνονταν αυξήσεις σε τραπεζικές συναλλαγές χωρίς αυτές να έχουν περάσει πρώτα από την επιτροπή ανταγωνισμού. Εδώ έριξαν, με τη βοήθεια της κυβέρνησης, άδεια για να πιάσουν γεμάτα και κινήθηκαν ανάλογα τις αντιδράσεις. 4,5 χρόνια δεν έβγαλαν όμως άχνα αφού έχουν πάρει από το δημόσιο ένα σκασμό λεφτά που τα χρεώθηκε ο κοσμάκης και τώρα απλά βρήκαν την ευκαιρία. Είχε πει τότε ο πρόεδρος της Ισλανδίας αφήστε τις τράπεζες να βουλιάξουν αλλά φυσικά δεν έγινε αυτό αφού διέταξε το ιερατείο των Βρυξελλών, για να μην ζημιωθούν οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες. Και φυσικά όχι μόνο δε ζημίωσαν έβγαλαν και κέρδη τρελά από την Ελληνική κρίση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει