Έλλειψη στα γραμμάτια είσπραξης είχαν διάφορες Εφορείες της πρωτεύουσας και όχι μόνο με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εξυπηρετούν τους πολίτες που ήθελαν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Συγκεκριμένα, στη ΔΟΥ Αμαρουσίου, κατέφθασαν το πρωί πολίτες που ανήκουν σε άλλες ΔΟΥ και ζήτησαν να πληρώσουν εκεί τις οφειλές τους. Η απάντηση που άκουσαν όμως δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. «Δεν έχουμε καθόλου γραμμάτια συμψηφισμού», ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι τους φορολογούμενους με αποτέλεσμα εκείνοι να ήταν αναγκασμένοι να μεταβούν σε άλλες περιοχές προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Λίγες ώρες αργότερα όμως το πρόβλημα λύθηκε και τώρα στη συγκεκριμένη Εφορεία υπάρχουν πια τα απαραίτητα έγγραφα για να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες. Πάντως, παρά τον κόσμο που υπήρξε σήμερα στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, δεν σημειώθηκαν… ευτράπελα καθώς, όπως λένε οι πολίτες, οι υπάλληλοι της Εφορείας τους εξυπηρετούσαν εγκαίρως.

Η… λυπητερή

Τη… λυπητερή στο χέρι είχαν σήμερα αρκετοί πολίτες που… έτρεχαν στις Εφορείες για την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος.

«Έκανα διακανονισμό σε επτά δόσεις. Είμαι συνταξιούχος και μου ήρθε 500 ευρώ η Εφορεία. Είναι άδικο να πληρώνουμε τόσα χρήματα», λέει στο newsbeast.gr η συνταξιούχος, Παναγιώτα Τσιάκα.