Φώκια κάνει… μάθημα SUP σε ποταμό της Βρετανίας

Δείτε το βίντεο


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
8:40
15/09/2020
Φώκια κάνει... μάθημα SUP σε ποταμό της Βρετανίας
1
loading

Πολλά μπορούν να σου συμβούν όταν βρίσκεσαι μέσα στο νερό και κολυμπάς ή κάνεις μάθημα SUP, όπως μία γυναίκα στον ποταμό Γουίθαμ, στη Βρετανία. Αλλά το να ανέβει μία φώκια στη σανίδα σου και να αράξει δίπλα σου είναι από σπάνιο έως απίθανο.

Αυτό ακριβώς έκανε πάντως η φώκια ονόματι Dandy. Όπως περιγράφει το BBC, κολύμπησε προς την ομάδα που έκανε μάθημα SUP κι ανέβηκε χαλαρός πάνω σε μία από τις σανίδες, αγγίζοντας και τα πόδια της εν λόγω αθλήτριας.

Ο προπονητής Phil May από το Yellowbelly SUP School κατέγραψε το σκηνικό στην κάμερά του, αποτυπώνοντας τόσο την αμηχανία και ταυτόχρονα τον ενθουσιασμό της γυναίκας που βρέθηκε να κάνει SUP με μια φώκια όσο και την ανεμελιά της φώκιας που φάνηκε να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Το σίγουρο είναι πως δεν προσπαθεί να πιάσει φιλίες με τον άνθρωπο. Απλώς κουράστηκε και είπε να ξεκουραστεί δείχνοντας ότι δεν αισθάνεται απειλή. Καλό είναι να μην αλληλεπιδρούμε με τα ζώα της φύσης, γιατί αυτό είναι εις βάρος τους. Κάποιοι στη χώρα μας ταΐζουν τέτοια ζωντανά για να πλησιάζουν και να γίνονται τουριστικές ατραξιόν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει