Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια

Φωτογραφίες από το απίστευτο φυσικό φαινόμενο


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
22:44
13/07/2012
Τα «φωτεινά» κύματα της Καλιφόρνια
6
loading

Τα μεσάνυχτα, όλα τριγύρω ήταν σκοτεινά, αλλά κάθε φορά που έσκαγε το κύμα στη διάσημη παραλία για σερφ, μια απόκοσμη γαλάζια λάμψη φώτιζε το νερό του Ειρηνικού Ωκεανού.

Ο Steve Skinner επισκέφθηκε τη παραλία για να απαθανατίσει το απίστευτο φυσικό φαινόμενο, το οποίο προκαλείται από την μεγάλη συσσώρευση φυκιών που αναπτύσσονται στη θάλασσα της Καλιφόρνια.

Αν και το θέαμα είναι εντυπωσιακό, η τεράστια άνθιση φυκιών στο βυθό είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς, καθώς μειώνεται σημαντικά το οξυγόνο για τα φυτά και τα ψάρια.

«Πρόκειται για ένα δημοφιλές φυσικό φαινόμενο, το οποίο επιθυμεί να δει από κοντά αρκετός κόσμος. Τράβαγα φωτογραφίες για περισσότερο από μια ώρα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο 43χρονος φωτογράφος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar philippos

  εγω πιστευω οτι ειναι μυστικό όπλο των κουμουνιστών....

 2. avatar beast

  Είναι διάφοροι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί που ξεκινούν από μεγάλο βάθος για να φτάσουν στην επιφάνια για οξυγόνο το ταξίδι του είναι μεγάλο συμφώνα με το μέγεθος που έχουν, επίσης είναι γνωστό ότι δεν έχει χαρτογραφηθεί ακόμα 100% το ζωικό και φυτικό περιβάλλων της θάλασσας για να μην πω ότι πολύ λίγα γνωρίζουμε.
  Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται και στις θάλασσες μας τις ώρες από 12:00 εως 2.00 
  μετά αρχίζει το ταξίδι τις επιστροφής απλά θέλει λίγο προσοχή και αν είναι ήρεμη η θάλασσα για καλοκαίρι μιλάω μπορείς να κάνεις μπάνιο μαζί τους.

 3. avatar brunette

  οταν η φυση έχει κεφια..

 4. avatar Inflames We Trust

  Αφού τα ψάρια δεν αναπνέουν να πετάνε σε θάλασσες με ανθρωποφάγους καρχαρίες κάμποσα.

 5. avatar spylab

  Αλγη ειναι οχι φυκια και ο βυθος δεν εχει καμια σχεση 🙂

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει