Ο Νίκος Βέρτης είχε πρεμιέρα χθες σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ με το που μπήκε h αστυνομία στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, για να πραγματοποιήσει έλεγχο, ο γνωστός τραγουδιστής έγινε έξαλλος.

Υπενθυμίζεται πως ο Βέρτης μετά από δυο χρόνια και μια δικαστική περιπέτεια, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου. Σύμφωνα με το makthes.gr, η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί και ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό και μάλιστα τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, ώστε να αποδειχθεί ότι μόνο το χειροκρότημα μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι Aρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά πανέρια με λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Tik Tok: