Έναν χρόνο μετά, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision. Η τραγουδίστρια, η οποία πέρυσι είχε κατακτήσει τη δεύτερο θέση στο διαγωνισμό, εκπροσωπώντας την Κύπρο, επιστρέφει στην Eurovision 2019 ως γκεστ, με μία εμφάνιση που έχει ήδη συζητηθεί κι ενθουσιάσει τους φαν που βρίσκονται στο Τελ Αβίβ.

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον αποψινό τελικό σε μία ενότητα με τον τίτλο «Eurovision Legends» και θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Κοντσίτα Βρουστ, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka, ερμηνεύοντας το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007. Η Conchita θα τραγουδήσει το «Heroes», ο Måns Zelmerlöw το «Fuego» και ο Verka Serduchka το «Toy». Στο τέλος οι τέσσερις καλλιτέχνες, μαζί με τον Gali Atari, θα τραγουδήσουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979.

Ωστόσο, η εμφάνισή της έχει κιόλας συζητηθεί και αναμένεται να είναι καυτή. Η τραγουδίστρια στον τελικό θα φορέσει μια ολόσωμη διάφανη φόρμα, κεντημένη με πάνω από 250.000 Swarowski, δια χειρός Vrettos Vrettakos, ο οποίος την είχε ντύσει και πέρυσι στον διαγωνισμό στην Πορτογαλία. Μάλιστα, ο σχεδιαστής χρειάστηκε τρεις βδομάδες δουλειάς για το συγκεκριμένο outfit.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, «Καλύτερα δεν γίνεται», η τραγουδίστρια έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην πρώτη και μοναδική πρόβα που έκανε. «Η Ελένη Φουρέιρα ρίχνει το στάδιο. Είναι εξαιρετική και την αγαπούν πάρα πολύ. Η Ελένη έχει καταφέρει κάτι εξαιρετικό. Χωρίς να έχει βγει νικήτρια έχει μπει στους θρύλους του διαγωνισμού. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ την αγαπάνε και την χειροκροτούν και την εκτιμούν εδώ στο Ισραήλ. Είναι απίστευτο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Φουρέιρα, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο από την προετοιμασία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Are you ready for tonight??? ⭐⭐⭐ #eurovision2019 @vrettosvrettakos_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις