Η Όλγα Βενέτη εντυπωσίασε με τη συναυλία της με τίτλο «Stage and Screen» στο μουσικό ραντεβού της στον Φιλολογικό σύλλογο «Παρνασσός».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με ένα ενθουσιώδες κοινό όλων των ηλικιών, η Όλγα Βενέτη κατάφερε από την πρώτη νότα να κλέψει τις εντυπώσεις και να ταξιδέψει τους θεατές με την αισθαντική φωνή της στον μουσικό κόσμο της 7ης τέχνης και του θεάτρου.

Τραγούδια όπως, «Έλα σε μένα» (Μάνος Χατζιδάκις), «La vie en rose» (Edith Piaf), «Dont rain on my parade» (Bob Merrill), «Αν θυμηθείς τ’ όνειρο μου» (Μίκης Θεοδωράκης), ακούστηκαν σαν να ήταν πρώτη εκτέλεση από τη μαγευτική φωνή της.

zvrb5j86

Ίσως είναι η χροιά της φωνής της, ίσως η εκφραστικότητά της που σε κάνουν να νιώθεις αυτές τις γνωστές και αγαπητές μελωδίες ακόμα πιο οικείες. Η Όλγα Βενέτη άνοιξε την συναυλία με το «Another opening, Another show» από το μιούζικαλ «Kiss me Kate» καθηλώνοντας από την πρώτη στιγμή το κοινό της ενώ στη συνέχεια εναλλασσόταν το πρόγραμμα της από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο έως το θέατρο, το μιούζικαλ και την οπερέτα.

o2q25qq9

Και όλα αυτά με μία μοναδική ευαισθησία αλλά και σεβασμό προς τους δημιουργούς τους. Το «Stage and Screen» ήταν ένα πρόγραμμα σοφά δομημένο που μετέφερε τον θεατή πολύ εύστοχα στο τότε αλλά με την πιο σύγχρονη ερμηνεία. Η διαχρονικότητα αυτών των τραγουδιών πετυχαίνεται μόνο όταν η ερμηνεία τους γίνεται σημερινή και αυτό ακριβώς κατάφερε με τη μελωδική φωνή της η Όλγα Βενέτη!

ndphu0cu

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών σύγχρονη και καίρια έκανε ο εξειδικευμένος στο είδος αυτής της μουσικής, μαέστρος Αλέξιος Πρίφτης – ο οποίος διηύθυνε τη δεκαμελή ορχήστρα.

gr50kjh1 9ho9it8d

Τα τραγούδια της συναυλίας πλαισιώθηκαν οπτικά από εικόνες που συμπλήρωναν το αισθητικό αποτέλεσμα της βραδιάς.

6q01id1d

Μια βραδιά που θα θυμούνται για πολύ καιρό όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη μοναδική συναυλία που χάρισε η Όλγα Βενέτη.

9ath3bdr