Η απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων έχουν παραλύσει τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές του Χόλιγουντ. Τώρα, λόγω της απεργίας, η Searchlight Pictures ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» στις αίθουσες, παρά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν, τον Μαρκ Ρούφαλο, και τον Γουίλεμ Νταφόε, η νέα πρεμιέρα αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου και όχι στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter», όσο διαρκεί η απεργία, οι ηθοποιοί δεν μπορούν να προωθήσουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν ήδη γυρίσει με αποτέλεσμα τα στούντιο να μεταφέρουν τις πρεμιέρες σε νέες ημερομηνίες.

Η ‘Εμα Στόουν που είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μία νεαρή γυναίκα που επανέρχεται στη ζωή χάρη στον πανέξυπνο και ανορθόδοξο επιστήμονα που υποδύεται ο Γουίλεμ Νταφόε. Πεινασμένη για την κοσμικότητα που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπουργκ (Ράφαλο), έναν διεφθαρμένο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ράμι Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο διάσημος σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, ανέλαβε και την παραγωγή, ενώ το σενάριο υπογράφει ο στενός του συνεργάτης και θεατρικός συγγραφέας Τόνι ΜακΝαμάρα.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: