Οι κινηματογραφικές προτιμήσεις των «πειρατών» του διαδικτύου

Οι 10 ταινίες με τα περισσότερα «donwloads» για την περασμένη εβδομάδα


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣΙΝΕΜΑ
2:10
05/05/2013
Οι κινηματογραφικές προτιμήσεις των «πειρατών» του διαδικτύου
loading

Ενδεικτικό για την εμπορική επιτυχία μιας ταινίας είναι τα εισιτήρια που «έκοψε» τις αίθουσες και η σχετική κατάταξη που λαμβάνει στις λίστες του «box office».

Ωστόσο, μια ένδειξη για τη δημοφιλία μιας ταινίας αποτελεί σήμερα και ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου που επιλέγουν, παράνομα, να την κατεβάσουν.

Το τεχνολογικό site TorrentFreak, δημοσιεύει κάθε εβδομάδα λίστα με τις ταινίες που σημείωσαν τα περισσότερα «donwloads», δίνοντας έτσι μια εικόνα για τις προτιμήσεις των «πειρατών».

Στην πρώτη θέση για την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται το «Jack Reacher» με τον Tom Cruise στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το «The Last Stand» που περιγράφει την ιστορία ενός εμπόρου ναρκωτικών που δραπετεύει από το δικαστήριο προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα για το Μεξικό, ενώ βρίσκει εμπόδιο έναν σερίφη και το άπειρο, σε τέτοιες καταστάσεις, προσωπικό του.

Ο Robert Downing Jr. κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση, με το νέο «Iron Man 3» να έχει προσελκύσει το κοινό, όπως και τα πρώτα δύο μέρη με τις περιπέτειες του «ατσάλινου» ήρωα. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στη λίστα.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα «21 and Over», «The Host», «Movie 43», «Gangster Squad», «Mama», «A Haunted House» και το «G.I.Joe: Retaliation».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει