Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Μάρκος Σεφερλής για την ταινία με τίτλο «Χαλβάη 5-0» που βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» είπε ότι πολλοί έχουν ήδη τηλεφωνήσει για να κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων στην Village κάτι που έχει να συμβεί στην Ελλάδα από τότε που βγήκε στις αίθουσες ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδών».

Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το οποίο όμως κοψοχόλιασε τoυς followers του.

Στο βίντεο, ο Μάρκος Σεφερλής τρώει μια απίστευτη τούμπα σε σκάλες. Η τούμπα αυτή όμως είναι για τις ανάγκες του ρόλου του αλλά οι διαδικτυακοί του φίλοι τρόμαξαν και του το ανέφεραν στα σχόλια που του έκαναν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0! Η ταινία που φέρνει τα πάνω κάτω στον χώρο της ΚΩΜΩΔΙΑΣ! Τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους! #markosseferlis #xalvai5_0 #comedy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

«ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0! Η ταινία που φέρνει τα πάνω κάτω στον χώρο της ΚΩΜΩΔΙΑΣ! Τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του.