Πενήντα τέσσερα (ναι, 54) χρόνια μετά την κυκλοφορία της κλασικής ταινίας «Μαίρη Πόππινς», η Disney προγραμματίζει τη συνέχεια της ταινίας, στην οποία τον ομώνυμο ρόλο έχει η Έμιλι Μπλαντ.

Η νέα ταινία, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Δεκέμβριο, εκτυλίσσεται 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Τα παιδιά Τζέιν και Μάικλ Μπανκς έχουν πλέον μεγαλώσει, με την Τζέιν να μάχεται για τα εργατικά δικαιώματα και τον Μάικλ να είναι χήρος και να μεγαλώνει μόνος του τα τρία του παιδιά στο σπίτι της οδού Κερασιάς που είχαμε γνωρίσει στην αυθεντική ταινία. Τα δύο αδέλφια κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, και σε αυτό το σημείο επιστρέφει στις ζωές τους η Μαίρη Πόππινς, με τη βοήθεια της Τόπσι, μίας ξαδέλφης της που ζει σε έναν ανάποδο κόσμο, και την οποία υποδύεται η Μέριλ Στριπ.

Στην ταινία παίζουν επίσης μεταξύ άλλων ο Κόλιν Φερθ και η Άντζελα Λάνσμπερι, ενώ ο Ντικ Βαν Ντάικ είναι ο μοναδικός από τους ηθοποιούς της αρχικής ταινίας που εμφανίζεται στο καστ του sequel.

Δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε σήμερα: