Στο Παρίσι τον Απρίλιο η Μισέλ Ομπάμα για την παρουσίαση του βιβλίου της

Το «Becoming» έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΒΙΒΛΙΟ
4:23
12/12/2018
Στο Παρίσι τον Απρίλιο η Μισέλ Ομπάμα για την παρουσίαση του βιβλίου της
loading

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα θα επισκεφθεί το Παρίσι την 16η Απριλίου για να παρουσιάσει τα απομνημονεύματά της στην τεράστια αίθουσα του Μπερσί, ανακοίνωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Live Nation.

Η Μισέλ Ομπάμα επρόκειτο να παρουσιάσει το «Becoming» την 5η Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα. Όμως, η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση λόγω της κηδείας του Τζορτζ Ου. Χ. Μπους.

«Είναι σημαντικό για εμένα να σπεύσω στο πλευρό της οικογένειας Μπους για να αποτίνουμε φόρο τιμής στην παραδειγματική ζωή του προέδρου Τζορτζ Ου. Χ. Μπους. Δυστυχώς, αυτό θα εμποδίσει τις επισκέψεις μου στο Παρίσι και το Βερολίνο» είχε εξηγήσει τότε με μήνυμά της στο Twitter.

Μπροστά στην επιτυχία που σημειώνει το βιβλίο της, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε την αίθουσα του AccorHotel Arena (πρώην Μπερσί) με χωρητικότητα άνω των 20.000 θεατών, για να παρουσιάσει στο γαλλικό κοινό την αυτοβιογραφία της.

Το «Becoming», που κυκλοφόρησε την 13η Νοεμβρίου, έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει