Η Daily Mail σε νέο της άρθρο σχολίασε την καινούργια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Poor Things», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Έμα Στόουν.

Οπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα το «παγωμένο» γαλάζιο βλέμμα της προς τον θεατή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα σκούρα μέχρι τον ώμο μαλλιά της.

Μάλιστα, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας δόθηκε στην δημοσιότητα μία νέα αφίσα, στην οποία δακρίνεται η πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν ντυμένη με ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Άλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 και σε διασκευή του θεατρικού συγγραφέα Τόνι Μακναμάρα (Tony McNamara). Συμπρωταγωνιστεί με τον Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) και τον Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo) οι οποίοι μεταξύ άλλων μοιράζονται μαζί της την νέα αφίσα.

Σύμφωνα με την υπόθεση, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια νεαρή γυναίκα που επανέφερε στη ζωή ο ιδιοφυής και αντισυμβατικός επιστήμονας δρ Γκόντγουιν Μπάξτερ(Νταφόε). «Πεινασμένη» για την κοσμικότητα που της λείπει η Μπέλα θα ακολουθήσει τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν(Ράφαλο), έναν επιδέξιο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.

Το καστ πλαισιώνουν επίσης οι ηθοποιοί Κάθριν Χάντερ(Kathryn Hunter), Τζέροντ Καρμάικλ(Jerrod Carmichael), Κρίστοφερ Άμποτ(Christopher Abbott), Μάργκαρετ Κουάλεϊ(Margaret Qualley) και Ραμού Γιούσεφ(Ramy Youssef).

Αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στις αρχές του 2024.