H αγαπημένη θρυλική ταινία «Batman: Mask of the Phantasm» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια σε μία 4K Ultra HD έκδοση με τις «φωνές» του υπέροχου Κέβιν Κονρόι στο ρόλο του Batman και του Μαρκ Χάμιλ ως Joker. Με την ευκαιρία αυτή η Warner Bros. Entertainment, κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την νέα έκδοση της ταινίας που παρόλο τις χαμηλές εισπράξεις στο box office, ανήκει ανάμεσα στις καλύτερες μεταφορές κόμικς στη μεγάλη οθόνη.

Το «Batman: Mask of the Phantasm» σε σκηνοθεσία των Έρικ Ραντόμσκι και Μπρους Τιμ (Bruce Timm) κυκλοφόρησε στις 25 Δεκεμβρίου του 1993 με εισπράξεις που δεν ξεπέρασαν τα 5,6 εκατομμύρια δολάρια. Το σενάριο, που φέρει την υπογραφή των Άλαν Μπέρνετ, Πολ Ντίνι, Μάρτιν Πάσκο και Μάικλ Ριβς βρίσκει τον Batman αντιμέτωπο με μία νέα σκοτεινή, διαβολική φιγούρα η οποία εμφανίζεται από τον πουθενά, και συνδέεται μυστυριωδώς με το παρελθόν του.

Είναι βασισμένη στο «Batman: The Animated Series» (1992-1995) με ένα κάστ αστέρων όπως οι Ντάνα Ντελάν, Στέισι Κιτς, Έιμπ Βιγκόντα, Χαρτ Μπόχνερ, Ντικ Μίλερ και Τζον Π. Ράιαν.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.