Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Anna Nicole Smith κυκλοφόρησε στο Netflix. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me», θα ρίξει φως σε όλες τις άγνωστες πλευρές της ζωής της Αμερικανίδας περσόνας, καθώς αποκαλύπτονται πληροφορίες που δεν ήταν γνωστές στον περισσότερο κόσμο.

Μια από αυτές τις αποκαλύψεις, ήταν και το ότι φέρεται να είχε μια «μυστική σχέση». Η Melissa «Missy» Byrum, φίλη του εκλιπόντος μοντέλου, ισχυρίζεται στο ντοκιμαντέρ πως οι δυο τους είχαν μια «μυστική σχέση» και παντρεύτηκαν «στην πίσω αυλή, δίπλα στην πισίνα» το 1993, αφού η Smith της έκανε πρόταση γάμου.

Η Byrum και η Smith γνωρίστηκαν σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χιούστον, όπου δούλευαν και οι δύο στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Οι δυο τους έγιναν κολλητές φίλες, αλλά η φιλία τους τις οδήγησε στο να ερωτευτούν, σύμφωνα με την Byrum.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 1992, ένα χρόνο πριν η Smith της κάνει πρόταση γάμου. «Μου έδωσε ένα σετ δαχτυλίδια και παντρευτήκαμε στην πίσω αυλή, δίπλα στην πισίνα, με σαμπάνια… Ήθελε να κάνω ένα μωρό μαζί της», είπε η Byrum, σύμφωνα με το nypost.com. «Αλλά πάντα ήξερα ότι δεν θα πετύχαινε, επειδή ποτέ, μα ποτέ η Smith δεν θα νοικοκυρεύονταν με ένα άτομο».

«Χρειαζόταν περισσότερη αγάπη από όση θα μπορούσε να της δώσει ένας άνθρωπος», πρόσθεσε η Byrum, λέγοντας ότι η σχέση τους, τελικώς, τελείωσε λόγω του εθισμού της Smith στα παυσίπονα.

Η πολυτάραχη ζωή ενός πολυσυζητημένου προσώπου

Η Smith πέθανε από υπερβολική δόση το 2007 σε ηλικία 39 ετών και το ντοκιμαντέρ έχει ως στόχο να μοιραστεί την τραγική ζωή του αείμνηστου μοντέλου του Playboy.

Το 1994, όταν ήταν μόλις 26 ετών, παντρεύτηκε τον 89χρονο τότε δισεκατομμυριούχο J. Howard Marshall II. Αλλά ο Marshall «ήξερε ότι ήταν μια νέα γυναίκα και χρειαζόταν ορισμένα πράγματα. Της επέτρεψε να έχει πολλά αγόρια ή οτιδήποτε άλλο», δήλωσε η Byrum.

Λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, η Playmate της Χρονιάς του 1993 αντιμετώπιζε συχνά κατηγορίες ότι ήταν με τον Μάρσαλ μόνο και μόνο για να κληρονομήσει τα χρήματά του μετά το θάνατό του, κάτι που η ίδια είχε αρνηθεί ξανά και ξανά. «Τον αγαπούσε πραγματικά», δήλωσε ο θείος της Smith, George Beall.

Ο Marshall πέθανε το 1995, περίπου ένα χρόνο μετά από τον γάμο του με τη Smith, και ήταν μαζί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 μηνών της ζωής του Μάρσαλ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Smith ήρθε αντιμέτωπη με το πένθος ενός δικού της προσώπου. Ο γιος της, Daniel, τον οποίο είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο, Billy Wayne Smith, πέθανε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ένα χρόνο πριν από τον παρόμοιο δικό της θάνατο.

Η Anna Nicole Smith είχε, επίσης, σχέση με τον φωτογράφο Larry Birkhead, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Dannielynn Birkhead, η οποία σήμερα είναι 16 ετών. Ο Larry επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι ο ίδιος και η Dannielynn δεν θα συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ.

Η Dannielynn ήταν μόλις 5 μηνών όταν η Smith βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιό της, στο Χόλυγουντ της Φλόριντα, πριν από περίπου 15 χρόνια.