Το Johnnie Walker Black Label, το πιο αναγνωρισμένο και δημοφιλές single malt σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, αποτελεί την ιδανική πρόταση που έρχεται να συμπληρώσει το τρίπτυχο για μια συναρπαστική βραδιά μαζί με φίλους και αγαπημένους! 

  • δροσερά Johnnie Walker Highball Cocktails: Johnnie & Lemon με ανθρακούχα λεμονάδα και Johnnie & Ginger με τη σπιρτάδα του ginger
  • μουσική που ξεσηκώνει τη διάθεση και 
  • καλή παρέα, είναι η συνταγή που κάνει τον χρόνο να κυλάει αλλιώς, κυρίως όταν διασκεδάζουμε. 

Σε μια καμπάνια με πρωταγωνιστές τη μουσική και τη νυχτερινή διασκέδαση, ο καλλιτέχνης- φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, Κωνσταντίνος Αργυρός, με συνοδοιπόρο το πάντα πρωτοπόρο Johnnie Walker Black Label, συνεχίζουν να περπατάνε μαζί σε μέρη όπου η διασκέδαση και η μουσική είναι μια συλλογική εμπειρία, εκεί που οι παρέες τραγουδούν και χορεύουν σαν μία και ζουν την κάθε στιγμή από το τώρα στο τώρα και από μαζί σε μαζί! 

Το Johnnie Walker Black Label, αποτελεί την no1 επιλογή για κάθε βραδινή έξοδο παρέα με τους φίλους ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε μπαρ, κλαμπ, μουσικές σκηνές και φυσικά στην καρδιά της Ελληνικής διασκέδασης, τα μπουζούκια. Πρωταγωνιστές της βραδιάς, η ζωντανή μουσική και τα Johnnie Walker Highballs, μια νέα πρόταση για να απολαύσει κάποιος το αγαπημένο του σκωτσέζικο ουίσκι. 

Η συλλογική πρόοδος που αποτυπώνεται στο moto Keep Walking , πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια του Johnnie Walker Black Label με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μια συνεργασία που θέτει στο επίκεντρο τις συλλογικές εμπειρίες, τα συναισθήματα που μοιραζόμαστε και τις στιγμές που απολαμβάνουμε μαζί και κάνουν το χρόνο να κυλάει αλλιώς από τραγούδι σε τραγούδι από συναίσθημα σε συναίσθημα και από τώρα σε τώρα.