Ο Χένρι Καβίλ δεν θα συμμετέχει στη 4η σεζόν του «The Witcher», αφού παραδίδει τα σκήπτρα του Geralt of Rivia στον Λίαμ Χέμσγουορθ και οι φανς της σειράς του Netflix δεν είναι καθόλου χαρούμενοι από το γεγονός.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ήδη έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει, ενώ προειδοποιούν ότι δεν θα παρακολουθήσουν από τον 4ο κύκλο κι έπειτα, αφού δεν θα συμμετέχει.

«Είναι επίσημο. Το Witcher επιστρέφει με την 4η σεζόν και ο Χένρι Καβίλ θα παραδώσει τα ξίφη του στον Λίαμ Χέμσγουορθ ως νέος Geralt of Rivia μετά την 3η σεζόν. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Witcher, Λίαμ», έγραψε η συνδρομιτική πλατφόρμα στο Twitter, ανακοινώνοντας την είδηση και ξεκινώντας τη «βροχή» αρνητικών αντιδράσεων.

Μάλιστα, δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν ότι ο ηθοποιός που είναι φανατικός των βιβλίων στα οποία βασίζεται η σειρά -ένας λόγος που δέχτηκε και τον ρόλο- φέρεται να διαφώνησε με την παραγωγή, η οποία «σνόμπαρε» το πρωτότυπο υλικό και ήθελε να κάνει κάτι δικό της.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν έκανε κάποιο αρνητικό σχόλιο για την απομάκρυνση του, πέρα από μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέφερε το εξής:

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν. Αντί για εμένα, ο φανταστικός Λίαμ Χέμσγουορθ θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Οίκου. Όπως και με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Geralt και με ενθουσιασμό για να δω την άποψη του Λίαμ για αυτόν τον πιο συναρπαστικό και λεπτεπίλεπτο άνθρωπο. Λίαμ, καλέ κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις βουτιές μέσα σε αυτόν για να δεις τι μπορείς να βρεις».