Πριν λίγες μέρες ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ήρθε η στιγμή για ένα επικό αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του.

Το μουσικό συγκρότημα Rockin’1000, αποτελούμενο από 1.000 μουσικούς κυρίως από την Ιταλία, τίμησε τον εκλιπόντα ντράμερ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι. Για το αφιέρωμα το γκρουπ ερμήνευσε μια διασκευή του κλασικού «My Hero» των Foo Fighters.

«Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό γέλιο του θα ζουν σε όλους μας για πάντα. Η καρδιά μας είναι με τη σύζυγό του, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να υπάρξει σεβασμός στον μέγιστο βαθμό στην ιδιωτικότητά τους σε αυτήν την αφάνταστα δύσκολη στιγμή» ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

Εκτός από τη διασκευή της επιτυχίας των Foo Fighters, το Rockin’1000 ερμήνευσε επίσης επιτυχίες των Pink Floyd, των Who, των White Stripes και άλλων.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2015 ως ένας τρόπος να ενθαρρυνθούν οι Foo Fighters να επισκεφθούν την πόλη Τσεζένα στην Ιταλία ερμηνεύοντας το «Learn to Fly».