Τη χαρά της δεν μπορεί να κρύψει η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία το βράδυ της Τρίτης (11/5) πήρε το «εισιτήριο» ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον τελικό της φετινής Eurovision με το τραγούδι «Die together».

Μιλώντας αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Θάνο Κλωνόπουλο που βρίσκεται στο Τορίνο και στην κάμερα του ANT1 η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, αμέσως μετά την πρόκριση της χώρας μας από τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης έδωσε την υπόσχεση πως στον τελικό θα περάσουμε καλά.

«Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου»

Εμφανώς κουρασμένη από την προσπάθεια που έκανε επί σκηνής για να κερδίσει τους θεατές η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε «νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη».

«Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου», είπε αναφερόμενη στο δυνατό χειροκρότημα που απέσπασε από τους θεατές που βρίσκονταν κάτω από την σκηνή.

«Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό» ανέφερε η Αμάντα Γεωργιάδη, ενώ σχετικά με τις προβλέψεις και τις υποσχέσεις της για τον τελικό του Σαββάτου, δήλωσε πως «το σίγουρο είναι πως ”θα περάσουμε ωραία”».