Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η οποία έκανε το κοινό να ανατριχιάσει, σειρά είχε η συμμετοχή της Νορβηγίας.

Το συγκρότημα Subwoolfer ανέβηκε στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, 16o και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το συγκρότημα φοράει μάσκες «λύκων» και όπως ενημέρωσε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, αξιοσημείωτο είναι πως κανείς δεν έχει δει ποτέ τα πρόσωπα τους.

Μόλις οι Subwoolfer ανέβηκαν στην σκηνή απέσπασαν θερμό χειροκρότημα και έκαναν την φαντασία όλων να ταξιδέψει σε παραμύθια από τη παιδική τους ηλικία τραγουδώντας το «Give That Wolf a Banana».

Οι «λύκοι» της Νορβηγίας εμφανίστηκαν στη σκηνή με τα κίτρινα κοστούμια τους, συνοδευόμενοι από τις τρεις χορεύτριες και τον Dj Astronaut. Οι Subwoolfer είναι ένα νορβηγικό ντουέτο ποπ μουσικής που δημιουργήθηκε το 2021 αν και οι ίδιοι λένε πως ξεκίνησαν την καριέρα τους πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια στη Σελήνη και πως είναι το πιο επιτυχημένο συγκρότημα στον γαλαξία.

Το τραγούδι τους αναφέρεται στο παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας αφού οι στίχοι του παραπέμπουν στο να «δώσεις σε έναν πεινασμένο λύκο μια μπανάνα για να μην φάει τη γιαγιά σου».