Η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε 15η στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας όπου διεξάγεται ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision ερμήνευσε το τραγούδι «Die together» και το στάδιο με τη φωνή της.

Το τραγούδι «Die together», είναι μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντάνεψε» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της Αμάντα Γεωργιάδη.

Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Αμάντα Γεωργιάδη

Την σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος δημιούργησε ένα μαγικό σκηνικό για τις τρεις λέξεις – κλειδιά του τραγουδιού: Τη φθορά, την απώλεια και την ανάμνηση.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης  έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Χειροκροτήματα όσο τραγουδούσε η Αμάντα Γεωργιάδη

Η φωνή της Αμάντα Γεωργιάδη καθήλωσε το κοινό που βρίσκεται στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και όπως παρατήρησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ακουγόντουσαν χειροκροτήματα και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της.

Το twitter ανατρίχιασε με την Αμάντα Γεωργιάδη

Πώς και πώς περίμεναν οι χρήστες του twitter την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision. Η φωνή της τραγουδίστριας έκανε τους χρήστες να ανατριχιάσουν και τα tweets έπεσαν βροχή.