Το άρτι αφιχθέν «αδερφάκι» του φημισμένου ψητοπωλείου στην καρδιά της Αθήνας «Το Νεοκλασσικό», εντοπίζεται στη Βουλιαγμένη και λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2015. Εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε παραδοσιακές γεύσεις με θέα στη θάλασσα.

Το παραδοσιακό σουβλακοπωλείο διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ακολουθεί πιστά την παράδοση και επιμένοντας στην καλή ποιότητα, τα διαλεγμένα υλικά σε καθημερινή βάση, την ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση του προσωπικού, έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Οι παραδοσιακές συνταγές παίρνουν σάρκα και οστά στην ψησταριά του Νεοκλασσικό και ο κόσμος σχηματίζει ουρές για να δοκιμάσει το περίφημο γιαουρτλού κεμπάπ, τα ζουμερά χειροποίητα σουβλάκια, το πικάντικο πιάτο με το σουτζούκι, το πήλινο (μοναδικό mix κρεάτων με μυστική συνταγή που θα δοκιμάσετε μόνο εδώ), τους διάφορους μεζέδες κ.α.

Tip: Το Νεοκλασσικό «μετακόμισε» και στη Μύκονο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες «του κέντρου του τουρισμού», όπως χαρακτηρίζει ο ιδιοκτήτης του το νησί των Ανέμων, να δοκιμάσουν τις επιτυχημένες και γευστικές παραδοσιακές συνταγές του φημισμένου ψητοπωλείου των Αθηνών.

Info
Κυριακή- Πέμπτη: 12.00-01.00, Παρασκευή- Σάββατο: 12.00-03.00

Τιμές: Από 1,50 ευρώ (σκέτο καλαμάκι), από 2 ευρώ (τυλιχτό)

Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 8900200
www.facebook.com/pages/To-Neoklassiko-Vouliagmeni


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!