Το Ψάριστον του Βασίλη Ακρίβου στο Νέο Ηράκλειο, δεν χρειάζεται συστάσεις. Από το Μάρτιο του 2000 όποτε και πρωτολειτούργησε αποτελεί σταθερή αξία για τους εκλεκτούς μεζέδες με ολόφρεσκα θαλασσινά που κάνουν τους θαμώνες του, πλέον, να καταφτάνουν εδώ από κάθε γωνιά της Αττικής.

Η Σαρακοστή, λοιπόν, αδιαμφισβήτητα είναι η εποχή του. Γι’ αυτό κι εμείς το επιλέγουμε για ένα τραπέζι γεμάτο με καλούδια από το βυθό της θάλασσας. Γαρίδες με τραχανά ή με λάδι τρούφας, χέλι στο κεραμίδι, καβουροπόδαρα, ταραμάς τηγανιτός, καπνιστά μύδια Θεσσαλονίκης, παστουρμάς θαλάσσης από την Κομοτηνή και φυσικά τα ποικίλα και φημισμένα σε όλους όστρακα του Ψάριστον, αποτελούν τον πιο δελεαστικό λόγο για να ασπαστούμε την νηστεία!

Ο funky κατάλογός του, βέβαια, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα πιάτα, αλλά διαθέτει μία ευρεία γκάμα εμπνευσμένων επιλογών με βάση τα θαλασσινά, τα όστρακα και το φρέσκο ψάρι καθώς και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών για να ξεκινήσετε γευστικά την ψαροφαγία σας. Γιατί ως γνωστόν «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Tip: Η εκλεκτή wine list του περιλαμβάνει περίπου 20 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ούζα και τσίπουρα για να συνοδεύσετε ιδανικά τα θαλασσινά σας.

Info

Καθημερινά: 13.00-01.00
Τιμή: Από 25-35 ευρώ/άτομο

Καλαβρύτων 16, Νέο Ηράκλειο
Τηλ. 210 2850746
[email protected]
www.psariston.gr


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!