Το φημισμένο e&o Athens , ένα από τα πλέον hip meeting points της πόλης, όπου η minimal γευστική κουλτούρα της πανασιατικής κουζίνας συναντά το contemporary design, την φετινή χρονιά, ανεβάζει ακόμα ψηλότερα το γευστικό πήχη μιλώντας απευθείας στην καρδιά και τον ουρανίσκο των επιλεκτικών gourmet-lovers.

Το φαγητό είναι καινοτόμο, αλλά απλό, με ενδιαφέρουσες γεύσεις και κάθε πιάτο υλοποιείται με φρέσκες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο. Οι φανατικοί -και όχι μόνο- λάτρεις του, απολαμβάνουν την απόλυτη e&o εμπειρία σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας, καθώς το rooftop του Athens Marriott Hotel διαθέτει μοναδική θέα που βλέπει από τη θάλασσα μέχρι τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.

Υπέροχες δημιουργίες με γνώση και φαντασία απογειώνουν τις αισθήσεις, προσφέροντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η πανασιατική γαστρονομική καινοτομία, το e&o Athens, μαγεύει το Αθηναικό κοινό, όχι μόνο με τα ξεχωριστά fusion πιάτα του που είναι εμπνευσμένα από την Κίνα, την Ιαπωνία και την Ταϋλάνδη, αλλά και με το πρωτοποριακό design του και τη μοναδική του ατμόσφαιρα.

Το rooftop του Athens Marriott Hotel, σχεδιασμένο μοναδικά απο την εταιρεία Wimberly Ιnteriors έχει διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο, διαθέτοντας χώρους για γεύμα και δείπνο, μπαρ και πισίνα, καθώς και ένα συναρπαστικό playroom για ενήλικους επισκέπτες, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει παρουσιάσεις ή εκδηλώσεις σε ένα περιβάλλον που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε event.

Το e&o Athens, που έχει γίνει πλέον συνώνυμο με την κορυφαίας ποιότητας πανασιατική κουζίνα, είναι ένας γαστρονομικός προορισμός, ένας χώρος αυθεντικής φιλοξενίας, και όλα αυτά σε ένα σημείο όπου η θέα δημιουργεί μια αξέχαστη αίσθηση μοναδικότητας. Ζήστε την εμπειρία του μέσα απο το νέο συναρπαστικό κατάλογο των κοκτέιλ του με μια μεγάλη ποικιλία από σάκε και βραβευμένα ιαπωνικά ουίσκι, την προσεγμένη fusion κουζίνα και τη γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρά του κάτω από τον Αττικό ουρανό.