Το Spinoff με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus και την Melissa McBride θα είναι πολύ διαφορετικό από την μητρική σειρά The Walking Dead που θα ολοκληρωθεί το 2022, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το lordoftheseries.gr, η Angela Kang και ο Scott Gimple θα είναι δημιουργοί της σειράς και ήδη έχουν δηλώσει πως η σειρά θα είναι πολύ διαφορετική με τους δύο χαρακτήρες να βρίσκονται στον δρόμο σε μια αποστολή εξερεύνησης.

Η Angela Kang πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως ήδη έχουν δουλέψει στον πιλότο της σειράς και πως σιγά σιγά νέα θα έρχονται στην επιφάνεια για αυτήν. Το άτιτλο για την ώρα Spinoff των δύο χαρακτήρων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.

Ο Norman Reedus πρόσφατα δήλωσε «Δεν μπορώ να πω πολλά για το Spinoff. Μπορώ να πω όμως πως δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το The Walking Dead. Και δεν θα μοιάζει με κάποιο από τα επεισόδια του Daryl και της Carol στο The Walking Dead. Θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα είναι μια πιο ελπιδοφόρα σειρά, δεν θα είναι δύο ομάδες που παλεύουν θα είναι εκείνη και εγώ στον δρόμο ψάχνοντας τι έχει μείνει στον κόσμο και αυτό ανοίγει πολλές πιθανότητες».

Για την ώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα τα επεισόδια της 11ης σεζόν του The Walking Dead πριν δούμε τους δύο αγαπημένους χαρακτήρες στον δρόμο για την δικιά τους νέα περιπέτεια.