Clickbait τη λένε και είναι η νέα μίνι σειρά του Netflix που κάνει πάταγο στα κοινωνικά μέσα, ανοίγοντας την όρεξη στους περισσότερους.

Καταφτάνει στο συνδρομητικό κανάλι στις 25 Αυγούστου για να μας πει μια κάπως διαφορετική ιστορία…

Clickbait: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για τη νέα αστυνομική σειρά που καταφτάνει στο Netflix

Το λέμε συνήθως ως κλισέ, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Νομίζουμε πως ξέρουμε κάποιον δηλαδή, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ό,τι θέλει ο ίδιος να ξέρουμε γι’ αυτόν.

Κανείς δεν ξέρει λοιπόν κανέναν και με αυτό ακριβώς ασχολείται το Clickbait, που μας λέει ότι συμβαίνουν πολλά πίσω από τις κλειστές πόρτες της ιδιωτικότητας. Μόνο που κάποια μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και ο θύτης μετατρέπεται σε θύμα.

Η νέα αστυνομική σειρά του Netflix είναι μια αμερικανο-αυστραλιανή παραγωγή που ασχολείται με το κυβερνοέγκλημα. Και την εκδίκηση.

«Όταν ο οικογενειάρχης Νικ Μπρούερ μπλέκεται σε ένα έγκλημα με μια μοχθηρή διαδικτυακή ανατροπή, οι δικοί του άνθρωποι παλεύουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια», μας λέει το κανάλι στην επίσημη σύνοψη της σειράς.

Θα καταφέρουν να σώσουν τον Νικ Μπρούερ ή είναι ήδη αργά; Είναι όμως και το άλλο, θέλει πραγματικά να τον σώσει κάποιος;

Το Clickbait έρχεται την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2021, στο Netflix και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Παίζουν οι Μπέτι Γκάμπριελ (Τρέξε!), Ζόι Καζάν (Έρωτας Μετ’ Εμποδίων) και Έιντριαν Γκρενιέρ.

Το τρέιλερ είναι ήδη διαθέσιμο, δίνοντάς μας τις πρώτες εικόνες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πάρα πολλά.

Ο Νικ Μπρούερ είναι λοιπόν καλός οικογενειάρχης, είναι όμως και ψεύτης. Και κάποιος θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, ζητώντας τη βοήθεια των κοινωνικών μέσων…