Είναι η σειρά που έχει τρελάνει κόσμο από την ανακοίνωσή της και μόνο.

Κι αυτό γιατί φαίνεται να τα έχει όλα, από το μυστήριο και τη βορειοευρωπαϊκή «μαυρίλα» μέχρι και τον δημιουργό του The Killing!

Το Netflix κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το πρώτο teaser για το πολυαναμενόμενο The Chestnut Man, τη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του πολυβραβευμένου Søren Sveistrup και έχει να κάνει με έναν μανιακό φονιά που αφήνει φιγούρες καμωμένες από κάστανα στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Καστανάνθρωπος: Η νέα σειρά του Netflix που έχει κάνει τους λάτρεις του τρόμου να καρδιοχτυπούν

Είναι ακριβώς το είδος της crime σειράς που αγαπούν οι περισσότεροι, καθώς έχει όλα τα συστατικά του καλού μυστηρίου και προέρχεται από τα μαεστρικά χέρια των λαών του ευρωπαϊκού Βορρά.

Ο Søren Sveistrup ήταν ο δημιουργός του δανέζικου The Killing και οι λάτρεις του τρόμου τον ξέρουν καλά. Ο Καστανάνθρωπος είναι το πρώτο μπεστ σέλερ μυθιστόρημά του και το περιμένουν όλοι πώς και πώς ως το επόμενο σκοτεινό νουάρ στα νότια του Αρκτικού Κύκλου.

Η σειρά ετοιμάζεται μάλιστα από τη SAM Productions, την οποία ξέρουμε από το Ragnarok του Netflix.

Το The Chestnut Man ξεκινά με ένα πτώμα μιας νεαρής γυναίκας σε παιδική χαρά ενός ήσυχου προαστίου της Κοπεγχάγης. Δολοφονήθηκε άγρια και λείπει το ένα της χέρι. Δίπλα της υπάρχει μια μικρή κούκλα καμωμένη από κάστανα και ξυλάκια.

Η σειρά παρακολουθεί δύο ντετέκτιβ, τη Naia Thulin (Danica Curcic) και τον νέο συνεργάτη της Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard), στον αγώνα τους να συλλάβουν τον serial killer του τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.

Ατμοσφαιρικό είναι σίγουρα, όπως βλέπουμε και στις πρώτες εικόνες, μένει να δούμε πώς θα ξεδιπλωθεί η μυστηριώδης ιστορία.

Ο Καστανάνθρωπος, σε σενάριο Søren Sveistrup, έρχεται κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2021 και θα θυμίσει μάλλον πολύ The Killing στους φίλους του θρίλερ…