Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του Black Summer, του θαυμάσιου spinoff prequel του επίσης ξεχωριστού Z Nation.

Οι φίλοι των ζόμπι έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς το Μαύρο Καλοκαίρι μάς μιλά για τη ζόμπι αποκάλυψη που οδήγησε στα γεγονότα του Z Nation, μιας από τις πλέον αγαπημένες σειρές του χώρου.

Black Summer: Τι πρέπει να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που ξεκινάει αύριο, 17 Ιουνίου

Όποιος πιστεύει πως το δυσκολότερο κομμάτι της επικράτησης των ζόμπι είναι η πάλη με το αρχικό κύμα των νεκροζώντανων, πρέπει μάλλον να το ξανασκεφτεί. Η μάχη της επιβίωσης είναι πράγματι ανηλεής, όπως είδαμε στο Z Nation, όλα μοιάζουν όμως δυσκολότερα όταν ακολουθείς έναν χαρακτήρα.

Αυτό μας λέει το Black Summer, που θα μας φέρει αύριο τα νέα επεισόδιά του, πάνω στην ώρα για λίγο binge-watching το Σαββατοκύριακο.

Έχοντας δει τον ασύμμετρο αγώνα για επιβίωση της Ρόουζ (Τζέιμι Κινγκ) στον πρώτο κύκλο, που αναζητεί την κόρη της, φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως μια δεύτερη μάχη μαινόταν στο περιθώριο: ποιον εμπιστεύεσαι και ποιον όχι.

Κάποιοι από τους επιζήσαντες που έχει συναντήσει στην προσωπική της οδύσσεια δεν έχουν και τα πιο αγνά κίνητρα, ενώ άλλοι μοιάζουν εντελώς αναξιόπιστοι για να βασιστείς πάνω τους.

Μέχρι να ξαναβρεθεί κοντά στην κόρη της, η Ρόουζ περνά από χίλια κύματα και άλλα τόσα συναισθήματα. Το ταξίδι πρέπει όμως να συνεχιστεί, φτάνοντας έτσι στις αρχές του δεύτερου κύκλου.

Πλέον είναι χειμώνας και τα ζόμπι δεν είναι πια παρά ένα μόνο από τα προβλήματα. Χιόνι και οι γνωστοί στρατιώτες θα βάλουν ξανά όλους σε κίνδυνο.

Το παγκόσμιο κοινό ελπίζει τώρα να απαντήσει η δεύτερη σεζόν σε κάποια από τα ερωτήματα που άνοιξε το φινάλε του πρώτου κύκλου, όπως το θέμα του Σπίαρς και του κρυφού παρελθόντος του.