Δεν είναι μυστικό πως το Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή ο ελληνικός τίτλος) είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες του Netflix και την περιμένουν πώς και πώς εκατομμύρια φαν.

Το κανάλι έχει επιβεβαιώσει (από το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς) πως η τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς θα έρθει στο δεύτερο μισό του 2021, όλοι όμως αναρωτιούνται πότε ακριβώς.

Sex Education: Πότε μέσα στο 2021 περιμένουμε τον 3ο κύκλο

Οι φήμες για κυκλοφορία των νέων επεισοδίων της βρετανικής δραμεντί τον Οκτώβριο του 2021 αναζωπυρώθηκαν προσφάτως από ένα post στα κοινωνικά μέσα. Δεν προέρχεται από επίσημο λογαριασμό του Netflix, το πόστερ πάντως είναι πολύ πειστικά φτιαγμένο.

Πηγές αποκαλύπτουν ότι η παραγωγή του τρίτου κύκλου έχει ολοκληρωθεί και οι περισσότεροι προβλέπουν πως θα κάνει πρεμιέρα στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου δηλαδή.

Ο Ιούλιος μοιάζει απίθανος βέβαια και κάποιοι ποντάρουν πια στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Ή και τον Οκτώβριο, το αργότερο.

Στο κοινωνικό δίκτυο Reddit γίνεται κανονικό πάρτι με τις φήμες για κυκλοφορία του νέου κύκλου μέσα στον Οκτώβριο. Άλλοι πάλι, με βάση τις ημερομηνίες πρεμιέρας των δύο πρώτων κύκλων, τοποθετούν την τρίτη σεζόν του Sex Education μέσα στο καλοκαίρι.

Όσο το Netflix κρατά κλειστά τα χαρτιά του, χώρος για υποθέσεις υπάρχει άφθονος.