Είναι από τις πιο αναμενόμενες σειρές της χρονιάς, την περιμένουν πώς και πώς εκατομμύρια λάτρεις του κλασικού γιαπωνέζικου άνιμε.

Κακός χαμός έγινε ήδη από το 2017, όταν το Netflix ανακοίνωσε πως θα διασκευάσει την κορυφαία άνιμε σειρά του Σινιτσίρο Γουατάναμπε του 1998, φέρνοντας την αγαλλίαση στις ψυχές των φανατικών θαυμαστών του.

Η σειρά του Γουατάναμπε τοποθετείται σε έναν φουτουριστικό κόσμο, όπου τα μέλη του πληρώματος του διαστημόπλοιου Bebop κυνηγάνε επικηρυγμένους σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του γαλαξία.

Όλα τα στοιχήματα είναι πάνω στο τραπέζι, αν θα καταφέρει η live-action μεταφορά της σειράς στη μικρή οθόνη να είναι εξίσου βίαιη και σκοτεινή με το φανταστικό διαστημικό γουέστερν.

«Μια ετερόκλητη ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων καταδιώκει επικίνδυνους εγκληματίες του γαλαξία. Θα σώσουν τον κόσμο, αλλά… για το σωστό ποσό. Μια σειρά ζωντανής δράσης», την προλογίζει το Netflix.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Τζον Τσο, Μουσταφά Σακίρ και Ντανιέλα Πινέντα.

Όπως όλα δείχνουν, το Cowboy Bebop θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Η παραγωγή του ολοκληρώθηκε μέσα στον Μάρτιο, κι έτσι το περιμένουμε το φθινόπωρο-χειμώνα του 2021.

Δεν αποκλείεται το Netflix να το κρατήσει για την εορταστική περίοδο, μιας και έχει φανατικούς θαυμαστές στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Μιλάμε πιθανότατα για 10 χορταστικά επεισόδια.

Όλοι ετοιμάζονται να διακτινιστούν στο 2071 για να παρακολουθήσουν αυτούς τους κυνηγούς επικηρυγμένων που έχουν κάνει τόσο ντόρο. Αλλά και τον Τζον Τσο ως εκτελεστή Spike Spiegel φυσικά…