Η πρόσφατη ισπανική σειρά του Χάρλαν Κομπέν έχει καταφέρει όχι μόνο να κάνει ντόρο, αλλά και να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις των δημοφιλών του Netflix για το 2021.

Κι έτσι μοιραία οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι έπεται στη συνέχεια.

Η σειρά που ξεκίνησε στις 30 Απριλίου και φέρει τη σφραγίδα του μεγάλου ονόματος στην επικράτεια του μυστηρίου, του ίδιου του Χάρλαν Κομπέν, είναι άλλη μια ιστορία του με τον γνώριμο ιστό ίντριγκας και φόνων.

Το Netflix δεν έχει ανανεώσει για την ώρα τη σειρά της μίας σεζόν, η οποία αρχίζει και τελειώνει στον πρώτο κύκλο. Όπως κάνουν συνήθως οι σειρές που βασίζονται στα βιβλία του Κομπέν (Στα δάση, Ο ξένος, Ασφαλείς κ.ά.).

Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της σειράς. Ακόμα όμως και αν το Netflix κάνει την έκπληξη, δεν πρόκειται να δούμε νέα επεισόδια πριν από την άνοιξη του 2022 το νωρίτερο.

Τυπικά, μεσολαβεί ένας χρόνος μεταξύ των κύκλων των Netflix Originals, ένα χρονοδιάγραμμα που επιβαρύνεται πια από την πανδημία και τις καθυστερήσεις που έχει επιφέρει στα γυρίσματα.

Αρκετοί φαντάζονται πάντως τη σειρά ως ανθολογία, κι έτσι ένας δεύτερος κύκλος θα μπορούσε να είναι μια εντελώς καινούρια ιστορία για έναν άλλο αθώο.