Ένα από τα πολυαναμενόμενα μουσικά event του φετινού καλοκαιριού πλησιάζει. Οι Placebo έρχονται στην Ελλάδα και θα εμφανιστούν για μία μοναδική συναυλία την Παρασκευή 8 Αυγούστου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου (Open Air Area) και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα οι Placebo θα μας παρουσιάσουν τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο «Loud Like Love», ενώ θα παρουσιάσουν φυσικά και παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Ο νέος δίσκος τους βρέθηκε στο top 20 των ευπώλητων albums 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή.

Με ορμητήριο τους το Ηνωμένο Βασίλειο δεν άργησαν να κατακτήσουν κοινό και κριτικούς οι οποίοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο τους. Πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα «Every You, Εvery Me», «Come Home», «The Bitter End», «Twenty Years», «Meds» αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους.