Αναστάτωση έχει προκαλέσει το τραγούδι της Κύπρου για τη φετινή Eurvision. Χριστιανοί ζητούν την ακύρωσης της συμμετοχή με το τραγούδι «El Diablo», το οποίο ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Αστυνομία δέχθηκε αναφορές από το ΡΙΚ οι οποίες κάνουν λόγο για απανωτά απειλητικά τηλεφωνήματα που φθάνουν στο Ίδρυμα. Κάποιοι μάλιστα, απειλούν ότι θα κάψουν το ΡΙΚ λόγω της επιλογής του El Diablo.

Το κρατικό κανάλι χρειάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί πως «το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί “El diablo”.

El Diablo

Η συμμετοχή της Κύπρου στον επερχόμενο διαγωνισμό της #Eurovision 2021#Eurovision2021 #eldiablo #teamcy

Posted by ΡΙΚ on Wednesday, February 24, 2021

«Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό. Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση με σύνδρομα Στοκχόλμης (To σύνδρομo της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία το θύμα αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς το θύτη του) και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητά βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία.

Ειδικά στις μέρες μας, ευελπιστούμε το τραγούδι και η σωστή του ερμηνεία να αποτελέσουν έμπνευση όχι μόνο για γυναίκες αλλά για οποιονδήποτε βιώνει παρόμοιες καταστάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση, σύμφωνα με το sigmalive.com.

TAGS