Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί  στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με ένα ποπ τραγούδι, σε ρυθμό που παραπέμπει στη δεκαετία του `80.Το «Last Dance» , που θα ερμηνεύσει η Στεφανία Λυμπερακάκη, είναι σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Αμερικανίδας Σάρον Βον.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, με το άκουσμα της είδησης του τίτλου της φετινής συμμετοχής μας, το ενδιαφέρον των ολλανδικών Μέσων ήταν ζωηρό για άλλη μια χρονιά.

Είναι ένα κομμάτι που νομίζω βγάζει πολλά συναισθήματα και η φωνή της Στεφανίας μπορεί να περάσει στους ακροατές πολλά από μέσα της, τονίζει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ο ίδιος για άλλη μια χρονιά συνεργάζεται με τους ARCADE στη μουσική και την Αμερικανίδα Σάρον Βον στους στίχους. Εξηγεί ότι έγραψαν τέσσερα τραγούδια τα οποία τα δοκιμάσαν όλα μαζί της για να δουν ποιο ταιριάζει περισσότερο με τη φωνή της Στεφανίας Λυμπερακάκη καθώς και με ποιο νιώθει καλύτερα ενώ στο τέλος έγραψαν κι ένα πέμπτο τραγούδι και είναι αυτό που τελικά της ταίριαξε καλύτερα.

Μιλώντας για τους ARCADE έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα νέων παιδιών τα οποία δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια ενώ αναφερόμενος στον Φωκά Ευαγγελινό είπε ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος για τη σκηνική μεταμόρφωση της Στεφανίας λέγοντας ότι έχει σκεφτεί κάτι πολύ όμορφο για τη νεαρή ερμηνεύτρια.

Φέτος ο Διαγωνισμός δεν πρόκειται να ακυρωθεί. Για το λόγο αυτό οι Διοργανωτές επεξεργάζονται τέσσερα σενάρια για την πραγματοποίηση του. Το πoιο τελικά θα επιλεγεί θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας. Θα το γνωρίζουμε το αργότερο έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.