Δεν χρειάζεται να είναι γεμάτο το πορτοφόλι σας για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εμείς σας προτείνουμε μερικές ιδέες για το πού μπορείτε να βρεθείτε το σαββατοκύριακο.

Οι Professional Sinnerz & KOMH X θα σας ξεσηκώσουν με παλιές και νέες επιτυχίες τους στο πιο ρυθμικό live το Σάββατο στις 20.00 στο κατάστημα Public Αμαρουσίου. Και μία ώρα πριν θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί σας.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Ο δικός μας άνθρωπος» του Γ. Πιερίδη, σε σκηνοθεσία Τάσου Ράμση. Από το θεατρικό εργαστήρι Ο.Ν.Α. Δήμου Χαλανδρίου στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Πολιτιστικού Κέντρου δήμου Ιλίου. Στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο.

Την Κυριακή, δείτε την θεατρική παράσταση «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χριστοδούλου. Από την παιδική-νεανική σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ιλίου στις 20:30 στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Πολιτιστικού Κέντρου δήμου Ιλίου. Ελεύθερη είσοδος για όλους.

Τι θα συμβεί όταν οι δισδιάστατες φιγούρες ζωντανέψουν, ξεπηδήσουν από τον μπερντέ, πάρουν σάρκα και οστά, και αρχίσουν να κινούνται τρισδιάστατα στο χώρο και να διηγούνται την συναρπαστική τους ιστορία; Μια ευφάνταστη παράσταση, Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι, για όλη την οικογένεια, πάνω σε μια ιδέα του Μιχάλη Σδούγκου, που συνδυάζει ο θέατρο σκιών με το κλασσικό θέατρο, καθώς οι φιγούρες και οι ηθοποιοί θα εναλλάσσονται, θα συνομιλούν και θα συμπράττουν σε ένα λαϊκό θέαμα γεμάτο μουσική, χιούμορ, σάτιρα, μηνύματα και σχόλια για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας. Ιδέα-σκηνοθεσία: Μιχάλης Σδούγκος, Διασκευή κειμένου: Κωνσταντίνος Πασσάς, στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» Δήμου Αθηναίων. Τιμοκρέοντος 6Α – Αγ. Σώστης, στις 20:30 με δωρεάν είσοδο.

Τέλος, πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε στις παιδικές εκδηλώσεις στο Πάρκο Ναυαρίνου.Εργαστήρι κατασκευής παιχνιδιών από ανακυκλωμένα υλικά, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών συνοδεία μουσικής, παραστάσεις Καραγκιόζη, dj sets, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, εργαστήρι ψηφιδωτού, εργαστήρι κατασκευής μουσικών οργάνων, θέατρο δρόμου, ακόμα και τα κρουστά του Βασίλη Βασιλάτου, περιμένουν τα παιδιά στο πάρκο. Το εργαστήριο παιδικών πορτρέτων στηρίζει η Καλλιτεχνούπολη. Στο Πάρκο Ναυαρίνου και Ζωοδόχου Πηγής, Εξάρχεια. Ώρες: 15:00-21:00