Οι περισσότεροι αγαπούν μια καλή ταινία τρόμου, καθώς λειτουργεί ως καθαρτήριο για την ταλαιπωρημένη ψυχή.

Και οι ψυχές μας μοιάζουν αρκετά ταλαιπωρημένες αυτόν τον καιρό, είναι η αλήθεια.

Και το Netflix είναι εδώ βάλσαμο, καθώς και πολλές επιλογές διαθέτει και πολλά έχει επενδύσει στο είδος με δικές του παραγωγές.

Ταινίες τρόμου θα βρεις πολλές και καλές στην πλατφόρμα, με πρώτη και καλύτερη την αριστουργηματική «Λάμψη» του Κιούμπρικ. Για να μη χαθείς όμως στις επιλογές, να και τρεις εγγυημένα τρομακτικές…

«Το Κάλεσμα» (2013)

Μυθική πια, πυροδότησε ένα νέο σύμπαν τρόμου και άπειρα φιλμ που βαδίζουν στα χνάρια της, μπλέκοντας πραγματικά γεγονότα με μυθοπλασία. Αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας από τη Νέα Αγγλία που έρχεται αντιμέτωπη με παραφυσικά πνεύματα στην αγροικία τους. Ευρηματική σε όλα της, θα σου κόψει αναμφίβολα τη χολή.

«Annabelle» (2014)

Η καλύτερη ίσως ταινία τρόμου που ακολούθησε τον δρόμο που άνοιξε το «Κάλεσμα», εδώ έχουμε έναν σύζυγο που νομίζει πως βρήκε το τέλειο δώρο για τη γυναίκα του. Μόνο που αυτή η σπάνια κούκλα θα κόψει σύντομα το χαμόγελο από τα χείλη τους.

Η ανατριχίλα στο μεγαλείο της…

«Οι Τρομοκρατημένοι» (2017)

Το αργεντίνικο διαμαντάκι κατέφτασε το 2017 για να βάλει τη χώρα στο κάδρο του τρόμου. Εδώ έχουμε μια ολόκληρη γειτονιά που ζει εφιαλτικές καταστάσεις και το Μπουένος Άιρες αναστατώνεται.

Και δεν πρόκειται να ηρεμήσει σύντομα, παρά τις προσπάθειες των ερευνητών του παραφυσικού…