Πώς γίνεται να ξανασχεδιάσεις κάτι πραγματικά καλό; Είναι μια ερώτηση τόσο δύσκολη όσο και η επανεφεύρεση του εαυτού σου.

Το ZAF ξαναγράφει τη δική του ιστορία, κρατώντας το όνομα του κολλητού από το σχολείο και φυσικά όλες εκείνες τις στιγμές που το έκαναν σημείο αναφοράς στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης εδώ και επτά χρόνια.

Φανταστικός καφές, πάρτι που κράτησαν μέχρι το πρωί, 20 διαφορετικές λίστες κοκτέιλ και μουσικές από επώνυμους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και γνωστούς DJs στα decks.

Το ZAF eatery + coffee bar ήρθε να συστηθεί εκ νέου, παραμένοντας όμως το λατρεμένο στέκι σου. Ο χώρος ξανασχεδιάστηκε, ο καφές απέκτησε το δικό του micro roaster και το μενού ανανεώθηκε με την υπογραφή της ομάδας food gang.

Η διασκέδαση, έγινε ακόμα πιο εκλεκτή, με events όπως το Wine Thursdays κάθε Πέμπτη, με έναν μπουφέ finger food που προσφέρεται δωρεάν 18:30- 21:00 με κάθε ποτήρι κρασί από εκλεκτές ετικέτες ανερχόμενων Ελλήνων οινοποιών .

Εορταστικό Wine Thursday’s  στις 19/12 με τη Ραφαέλλα Ράλλη στα decks και κτήμα Βιβλία χώρα στα ποτηρια μας.

Όσο για το κομμάτι eatery, το εορταστικό μενού στο ZAF περιλαμβάνει μοναδικές προτάσεις από 4 πιάτα που θα συνοδεύσεις με κάποια επιλογή κρασιού από την ενημερωμένη κάρτα στην τιμή των 24 ευρώ.

Το μενου θα ξεκινήσει απο τις 20/12 όπου θα γίνει παράλληλα spiritual παρτυ με αγαπημένο Άρη Κοκου και σαξωφονο για να νιώσουμε το εορταστικό κλίμα να έρχεται .

Την Κυριακή 22/12 απογευματινό shopping party με τη ραδιοφωνική παραγωγό του Pepper Glaoudia Mattola, παραμονή Χριστουγέννων παρταρα με μουσικές από τη Μαρία Παπιδάκη και την τελευταία Κυριακή του χρόνου απογευματινό party με την Άννα Αναστασίου.

Για την παραμονή 31/12 το ZAF θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 20:30 και θα έχει απογευματινό παρτυ που θα ξεκινήσει απο τις 15:00 με καλεσμένους DJ έκπληξη !!!

Μια εμπειρία διασκέδασης και απόλαυσης σε περιμένει τις γιορτές στο στέκι που κρατά ως σταθερή αξία αυτό που λέει το μότο στην είσοδο:

«Nothing is ever really lost».

ZAF, Αγίας Ειρήνης 8

210 3236711, FΒ: ZAF eatery + coffee bar,

Instagram: zaf_eaterycoffeebar