«Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ήθελα πρώτη θέση. Κάποιοι δεν πίστευαν ποτέ ότι θα μπω στους 15», είπε ο Αγάθωνας στην εκπομπή «Πρωινό ANT1».

Ο ρεμπέτης που συμμετείχε με τους ΚΟΖΑ MOSTRA υποστήριξε: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Καλά έκανα και πήγα. Δεν είχα ενδοιασμούς. Απλώς, τώρα που τελείωσαν όλα, λέω, καλά έκανα».

Αναφέρθηκε και στην αυθεντικότητα που λείπει από τη ζωή μας και σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Γιατί δεν ρωτήσατε τον Καρατζαφέρη αν θέλει να πάει στο ΚΚΕ; Γιατί, εκεί που ήταν, έκανε τίποτα καλύτερο; Όπου κι αν πάει, το ίδιο θα κάνει», είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Είδα μερικούς πολιτικούς έξω και χάλασε η διάθεσή μου. Τους πολιτικούς δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου».

Ανέφερε πάντως ότι η εμφάνισή του στη Γιουροβίζιον δεν θα αλλάξει τη ζωή του. «Τους ίδιους φίλους είχα, τους ίδιους θα έχω. Έκανα κάποιες καλές γνωριμίες και η εμπειρία που αποκόμισα ήταν πάρα πολύ θετική». Τόνισε πάντως ότι η Γιουροβίζιον δεν θα κάνει τίποτα στην καριέρα του. «Δεν θα πήγαινα μόνος μου στη Γιουροβίζιον. Πήγαμε με τους ΚΟΖΑ MOSTRA».