Με αφορμή το γεγονός ότι διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα κάντε αποτοξίνωση και επιλέξτε γι αυτές τις ημέρες νηστίσιμες τροφές, που ωστόσο αποδεικνύονται ευεργετικές και άκρως αναζωογονητικές για τον οργανισμό.

Ακολουθούν τρεις streed food διευθύνσεις στην πόλη, λοιπόν, για ένα γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό γευστικό διάλειμμα στο… πόδι.

JOIN Juice Bars

Τα JOIN Juice Bars είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και μεταπήδησε μόλις πριν λίγους μήνες στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Ρόμβης 24.

Το self-service juice bar είναι το ιδανικό spot για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναδικούς χυμούς, να φορτώσουν θετική ενέργεια, ή να βρεθούν με την παρέα τους σε ένα φωτεινό και χαρούμενο περιβάλλον.

Από την πλούσια γκάμα των γευστικών επιλογών ξεχωρίζουν οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί, που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και θα τους βρείτε σε απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς, τα λαχταριστά smoothies, οι σαλάτες, τα sandwich αλλά και τα energy bowls που θα βρείτε αποκλειστικά στα JOIN juice bars.

Healthy Bites

Από την ονομασία του και μόνο καταλαβαίνετε ό,τι οι γευστικές προτάσεις του μόνο υγιεινές μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι βιολογικές πρώτες ύλες, από Έλληνες και ξένους παραγωγούς, που χρησιμοποιούνται εγγυώνται και την ποιότητα των όσων θα δοκιμάσετε, ωστόσο οι «τσιμπημένες» τιμές μπορεί να σας ξενίσουν. Πλούσιες σαλάτες, χειροποίητες πίτες και νόστιμα σάντουιτς στα όσα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας στο Healthy Bites (Πανεπιστημίου 25).

Oven Sesame

Το παραδοσιακό και πολυαγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης στο Oven Sesame, στον πεζόδρομο της Αιόλου, συναντάται στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Άκρως απολαυστικό και χορταστικό γεμίζεται με πολλές υγιεινές και νόστιμες επιλογές για όσους νηστεύετε από κρέας.

Μελιτζανοσαλάτα με τομάτα, μαύρες ελιές Καλαμών, ρόδι και αγγουράκι τουρσί ή παραδοσιακό μείγμα φέτας με θυμάρι, τομάτα, κρεμμύδι, αγγούρι, πράσινη και κόκκινη πιπεριά, μαύρες ελιές Καλαμών και παρθένο ελαιόλαδο στις επιλογές που θα σας ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.