Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με αφετηρία την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, θα εμφανίζονται στο ΖΥΓΟ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ικαι ο Μίλτος Πασχαλίδης, οι οποίοι θα υποδεχτούν στη σκηνή τη Δήμητρα Παπίου, μια από τις διακριτικές παρουσίες της έντεχνης μουσικής σκηνής.

Το πρώτο μέρος της ανατρεπτικής αυτής παράστασης σχεδιάζουν και συμμετέχουν οι «OPERA CHAOTIQUE», το δίδυμο Tenorman & Voodoo Drummer (κατά κόσμον Γιώργος Τζιουβάρας & Χρήστος Κουτσογιάννης) που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2011 και ήδη έδωσε μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Αθήνα, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και Βελιγράδι.

Μαζί τους ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος συμπράττει στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων όταν όλοι μαζί τραγουδούν επί σκηνής αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια από το σύνολο των δισκογραφικών επιτυχιών τους αλλά και κομμάτια από άλλο ρεπερτόριο.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Αμπράζης Άκης- μπάσο, Ιωαννίδης Λεωνίδας – πνευστά & κρουστά, Καλαντζάκος Νίκος- πιάνο, Μεσσήνη Λητώ – σοπράνο, Πάχου Μιρέλλα – πλήκτρα & ακορντεόν, Παργινός Σταύρος- τσέλο, Σινογιάννης Δημήτρης – κιθάρες, Σπυρόπουλος Φίλιππος – τύμπανα.

Την ηχοληψία της αίθουσας κάνει ο Γιώργος Καραγιαννίδης & την ηχοληψία σκηνής ο Στρατής Καραδημητράκης . Την επιμέλεια των φωτισμών έχει αναλάβει ο Λευτέρης Μάλλιος.