Έτοιμη να δώσει μία παράσταση για να ευχαριστηθεί το κοινό δηλώνει η Ελευθερίου λίγο πριν τον αυριανό ημιτελικό της Eurovision.

Σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος μιλάει για τις τελευταίες στιγμές πριν το ημιτελικό, αναφέρεται για τη χρονική στιγμή που την επέλεξαν για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision , για τα λάθη που βλέπει σε άλλους καλλιτέχνες και δεν θα έκανε εκείνη τώρα στο ξεκίνημά της , μιλάει για τα κακεντρεχή σχόλια που ακούει και θα ακούει περισσότερο και απαντάει στην ερώτηση που έχει να κάνει με το σέξι κομμάτι του εαυτού της.

Για τις τελευταίες στιγμές και τους φόβους πριν τον ημιτελικό

Έχω να δω το σπίτι μου μέρες. Είμαι από πρόβα σε πρόβα, από συνέντευξη σε συνέντευξη και ζω πραγματικά σε τρελούς ρυθμούς. Η αγωνία και η κούραση είναι στο φουλ, έχω μέρες να φάω και να κοιμηθώ σαν άνθρωπος. Είμαι βέβαια ενθουσιασμένη αλλά θέλει πολλή ψυχραιμία και αφιέρωση αυτή η ιστορία. Πως αισθάνεται που της έτυχε φέτος η Eurovision Θα ήμουν πολύ αχάριστη να με θεωρήσω αδικημένη. Μπορεί να είναι περίεργες οι συνθήκες αλλά για μένα που είμαι νέο παιδί με πολλά όνειρα για το επάγγελμά μου δεν παύει να αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Λέω «πάλι καλά» που γίνεται πράξη τελικά η συμμετοχή μας φέτος και μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Για τα λάθη που δεν θα έκανε εκείνη τώρα που ανοίγεται μία καριέρα μπροστά της

Καμιά φορά τα λάθη γίνονται για να μαθαίνεις. Μέχρι τώρα δεν μπορώ να μου καταλογίσω κάτι πολύ χοντρό. Είμαι πολύ καινούργια στο χώρο για να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Τα κάνω όλα λίγο ασυναίσθητα ακόμη με οδηγεί ο ενθουσιασμός. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πολύ όμορφο αυτό που λαμβάνω από τον κόσμο. Είναι περίεργο να δέχεσαι τόσο ωραίες αντιδράσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν.

Για τα κακόβουλα σχόλια που έχει ακούσει στην Eurovision

Αυτή είναι η Eurovision. Αν αποφασίζεις να πάρεις μέρος πρέπει να αποδεχτείς και όλο αυτό το κομμάτι. Θα ήταν ανόητο να γκρινιάξω γιαυτό. Ήδη έχω ακούσει αρκετά από τη βραδιά της επιλογής. Μέχρι και «κοντούλα λεμονιά» με είπαν, λόγω του ύψους μου, αλλά να πω την αλήθεια, γέλασα πολύ. Δεν πτοούμαι. Αντίθετα με κάνει να θέλω να είμαι όσο γίνεται καλύτερη.

Για το πόσο ποντάρει στο σέξι κομμάτι του εαυτού της

Δεν θα προσπαθήσω να το παίξω σέξι, δεν θέλω να βγαίνει ζορισμένα αυτό το στοιχείο. Θα είμαι όσο νιώθω και όσο πρέπει. Στο κάτω- κάτω , το τραγούδι λέγεται Aphrodisiac και αυτό που πρέπει να κάνω είναι απλώς να δώσω την παράστασή μου!