Από φέτος το ωραιότερο θέατρο της χώρας στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας, το City Link, αποκτά ένα καινούργιο χώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Tο όνομα του είναι «Foyer» και βρίσκεται στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς.

Οι δύο μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες με τις περίτεχνες μπρούτζινες κουπαστές οδηγούν στο Foyer, τον ψηλοτάβανο επιβλητικό χώρο, που μεταμορφώθηκε υπό την επιμέλεια της σκηνογράφου Εύας Νάθενα.

foyer

Μοναδικά art deco vintage έπιπλα, ειδικές κατασκευές, υπέροχοι βελούδινοι καναπέδες και σεπαρέ, σκηνογραφικοί φωτισμοί και ένα  πελώριο μπαρ – έργο τέχνης είναι τα στοιχεία που δεσπόζουν στο χώρο.

Το Foyer θα προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας snacks, spirits & beverages στους επισκέπτες του θεάτρου Παλλάς, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει private events, εταιρικά meetings και παρουσιάσεις καθώς παρέχει άπλετο φυσικό φως ημέρας, με δυνατότητα για εκδηλώσεις 300 καθιστών και 600 όρθιων ατόμων.

H Panas Sophisticated Hospitality με αυτή την καινοτόμα ιδέα φέρνει τον αέρα του ευρωπαϊκού service στον χώρο του θεάτρου, με στόχο την ολοκλήρωση της ποιοτικής αναβάθμισης που συντελείται τα τελευταία χρόνια στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας, το City Link.

Το Foyer είναι μία φυσική συνέχεια στα ήδη καθιερωμένα  brands της Panas group,  Zonars, City Bistro, και Bar de Theatre.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.