Πρόσφατα, ένα Σάββατο, φιλότεχνοι της Νέας Υόρκης οδηγήθηκαν σε μια μικρή αίθουσα στο μουσείο Whitney, όπου τους επιδείχθηκε ένα γλυπτό τραπέζι με «πρωταγωνιστή» το κεφάλι της Katy Perry.

Το τέχνασμα αυτό «μαγείρεψαν» από κοινού, η σταρ της ποπ και ο Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ -ο γνωστός μας «Man Of The Street» του Vanity Fair και υψηλόβαθμος υπάλληλος στην γκαλερί Gagosian-, για τη σειρά βίντεο του Ντέρεκ στο περιοδικό με την επωνυμία «Derek Does Stuff with a Friend». Πρόθεσή τους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι να προωθήσουν το καινούργιο σιγκλάκι της Perry, το «Bon Appétit». Και να παρουσιάσουν ένα αντίγραφο του εξωφύλλου του.

Σε ένα τραπέζι με μπλε-άσπρο καρό τραπεζομάντιλο, ο Μπλάσμπεργκ τραβά την καμπάνα από μεγάλο πιάτο και αποκαλύπτει το κεφάλι της Katy Perry, το οποίο προεξέχει από μια τρύπα στην επιφάνεια του τραπεζιού, και ως γαρνιτούρα έχει φρούτα στο πιάτο.

Το βίντεο του Μπλάσμπεργκ για το Vanity Fair «παίζει» με τα θέματα «η πανδαισία της ζωής» και «το με δύο πρόσωπα καπιταλιστικό σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε σήμερα». Το ίδιο και το βιντεοκλίπ του «Bon Appétit» των Kate Perry και Migos. Αν και εκεί, ως καρύκευμα έχουμε έναν κανιβαλισμό με σεξουαλική νότα.