Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Υμηττό, Πάρνηθα ή τη θάλασσα του Σαρωνικού; Όποια γωνία κι αν επιλέξετε ο 11ος όροφος του ξενοδοχείου Τιτάνια έχει την πιο όμορφη, πανοραμική θέα της Αθήνας!

Καθισμένοι στις αναπαυτικές καρέκλες ή τους καναπέδες της βεράντας του olive garden, μπορείτε από το πρωί να απολαύσετε την πανοραμική θέα της Αθήνας και των ιστορικών μνημείων της, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων γλυκών, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικών ροφημάτων.

Για ένα ξεχωριστό δείπνο, το  αφιέρωμα «Γεύσεις Ελλάδας» μας ταξιδεύει στις γευστικές μας ρίζες με όχημα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.

Στο νέο μενού του olive garden πρωταγωνιστούν τα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ (προστατευμένης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης)

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις ή να απολαύσετε τα signature cocktails στο ολοκαίνουργιο εξωτερικό μπαρ, κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε πάνω από την Πανεπιστημίου.

Το Olive Garden ενδείκνυται για απολαυστικές βραδιές με πρωταγωνιστές τα φώτα της πόλης όπου μπορείτε να απολαύσετε τη ρομαντική ατμόσφαιρα μέχρι τις 2.00 π.μ., όπου και παραμένει ανοιχτό το μπαρ του roof garden.

Χαλαρώστε, απολαύστε, γευτείτε και ταξιδέψτε. Από εδώ η πόλη φαίνεται μαγική και η ζωή πιο ωραία!

Γεύσεις Ελλάδας – ενδεικτικά πιάτα

  •  Χταπόδι ξιδάτο, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και μαρινάτος γαύρος με βιολογική φάβα από λαθούρι, ταραμοσαλάτα με γλυκάνισο και αρμυρίκι
  • «Olive Garden» μικρόφυλλα τραγανά σαλατικά με γαρίδα ατμού και ξιδάτο χταπόδι, κολοκύθι, ελιές Καλαμάτας και ντρέσινγκ με μοσχολέμονο, αρωματικά και παρθένο ελαιόλαδο
  • Γεμιστό πόρτο μπέλο με καπνιστό ψαρονέφρι, τοματίνια, μανούρι  και φρέσκο θυμάρι
  • Φασολάκια και μικρές πατάτες με ψητό σολομό, φρέσκο κρεμμύδι, ραπανάκια, ψητή πιπεριά Φλωρίνης και σάλτσα μοσχολέμονου sauce
  • Λαυράκι σχάρας με φασολάκια σοτέ, σαλάτα με βιολογικό πλιγούρι Ζέας, αρωματικά και σάλτσα λαδολέμονο
  • Κατσικάκι γάλακτος Σερρών με μαραθοτύρι Άνδρου, λιαστή τομάτα, θρούμπι και καπνιστή ζεστή μελιτζανοσαλάτα
  • Αιγαιοπελαγίτικη μακαρονάδα με γαρίδες, κολοκυθάκι, τοματίνια Μεσσηνίας, ούζο και πλατύφυλλο βασιλικό
  • «Rib eye» με πουρέ σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια, κρεμμυδάκια σοτέ και σάλτσα με μαυροδάφνης Πατρών με σταφίδες Ηλείας
  • Ψητός σολομός με πουρέ μπιζελιού, μικρά καραμελωμένα καρότα και σάλτσα μπουρδέτο

13277 13270 13284 13599 13328 13620 13633

 

Ωράριο λειτουργίας:

Olive garden Εστιατόριο: 11:00πμ–12:30πμ, Bar: 10:00πμ–2:00πμ

Τιμή ποτού από 8€

Τιμή φαγητού από 18€

Τηλέφωνο κρατήσεων 210-33 26 260

Σημ: για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden, το parking διατίθεται δωρεάν (είσοδος από την οδό Φειδίου).

Πανεπιστημίου 52, ΤΚ 106 78, Αθήνα