Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή που μεταδόθηκε στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, παρουσιάστηκε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision. Η Ελλάδα ελπίζει πως με το «Ζάρι» θα καταλάβει μια εξαιρετική θέση στη βαθμολογία στο Μάλμε της Σουηδίας.

Με το που κυκλοφόρησε το τραγούδι το ελληνικό κοινό διχάστηκε. Ή που αγαπήθηκε πολύ ή που τα σχόλια δεν ήταν και τόσο κολακευτικά. Το τραγούδι είναι ιδιαιτέρως ξεσηκωτικό, με τη Σάττι να θέλει να παρουσιάσει κάτι το πρωτότυπο και πολυπολιτισμικό.

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει το κομμάτι ενώ περνάει από το Μοναστηράκι, κάνει ξενάγηση στην Ακρόπολη και χορεύει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Ένα πάντως είναι σίγουρο, πως το βίντεο κλιπ του κομματιού που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό κέρδισε τους Eurofans, που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα πλάνα από τη «ξενάγηση» στο κέντρο της Αθήνας. Το συρτάκι, ο γύρος και οι ομορφιές της πόλης μας, αποθεώθηκαν από τον κόσμο που έχει έρθει ή σκοπεύει να επισκεφτεί τη χώρα μας. «Εντάξει, μετά από αυτό το κλιπ όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι όλοι πρέπει να πάμε στην Αθήνα για διακοπές» έγραψε ένας, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό το τραγούδι είναι η αληθινή Ελλάδα, είναι η αληθινή Αθήνα».

Μετά την παρουσίαση του «Ζαριού» στην ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου, το τραγούδι της ελληνικής αποστολής αναρτήθηκε και στο επίσημο λογαριασμό YouTube της Eurovision. Τα περισσότερα από τα σχόλια αφορούσαν το πόσο ωραία αποτυπώθηκε η «ελληνική πραγματικότητα» στο κλιπ.