Ο Γιώργος Λάνθιμος και το «Poor Things» θριάμβευσαν στις Χρυσές Σφαίρες 2024, με την ταινία να βραβεύεται ως η καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ. Η Έμα Στόουν, η πρωταγωνίστρια του έλληνα σκηνοθέτη, κέρδισε το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ.

Με το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια, η Έμα Στόουν ευχαρίστησε πρώτα τους συμπρωταγωνιστές της και τον σεναριογράφο της σειράς. Απευθυνόμενη στους Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ράφαλο και Ράμι Γιούσεφ είπε: «Γουίλεμ, Μαρκ, Ράμι, κάνατε κάθε μέρα μια απόλυτη χαρά και το ίδιο και το υπόλοιπο απίστευτο καστ μας».

«Το συνεργείο απίστευτο. Ο Τόνι, ο σεναριογράφος μας, είναι η τρίτη φορά που δουλεύουμε μαζί. Λατρεύω να λέω αυτούς τους διαλόγους και λατρεύω να σας τρομοκρατώ με την αυστραλιανή μου προφορά. Είσαι ο καλύτερος, Τόνι! Βλέπεις, δουλεύω πάνω σε αυτό όλη την ώρα».

Τέλος, απευθύνθηκε στον Γιώργο Λάνθιμο, σημειώνοντας: «Γιώργο, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να σου πω που δεν σου έχω ήδη πει, αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας, για πάντα. Και το να παίξω την Μπέλα ήταν απίστευτο».